Skip to main content
11S2023, tothom als carrers!!!
| Notícies

11S2023, tothom als carrers!!!

L'11S2023 de setembre us esperem a tots a Barcelona!

La territorial de l'Assemblea de Vilafranca posa a a la venda dels tiquets per anar-hi plegat en autocar. Els podreu adquirir a les diferentes parades i als punts de venda dels establiments col·laboradors. (Informació completa al cartell adjunt).

Després del fracàs del diàleg amb Espanya, no podem permetre’ns perdre més temps. Cal que la ciutadania prengui les regnes i torni a la confrontació i a l’embat. Coincideix ara amb la presidència espanyola a la Unió Europea durant el segon semestre de 2023 i cal aprofitar-ho. Volem deixar clar a Europa que aquí no s’ha acabat res: volem la independència que ja vam votar el Primer d’Octubre.

 

L’11 de setembre marca l’inici d’un nou procés cap a la independència de Catalunya, liderat pel poder civil a través dels carrers, les institucions i tots els àmbits del país. Catalunya demostra la seva determinació a Europa, mantenint-se ferma en l’assoliment de l’objectiu independentista. Els valors fonamentals de la manifestació d’enguany són la llibertat, la protecció i promoció de la llengua i cultura catalanes, la millora de la qualitat de vida, així com la sobirania econòmica i la gestió dels recursos. Perquè només amb la independència ho obtindrem!

I, com sempre, si voleu col.laborar perquè Assemblea segueixi fent aquesta tasca de pressió política, podeu fer-ho adquirint el pack de la Diada!