Skip to main content
Ja podeu comprar el vostre pack per l'11S2023!
| Notícies

Ja podeu comprar el vostre pack per l'11S2023!

Com cada any, l'Assemblea posa a la vostra disposició un pack de la Diada 11S que permet a l'entitat posar en marxa accions i campanyes com la denúncia pels casos d'espionatge amb Pegasus a periodistes, advocats i membres de la societat civil, entre ells càrrecs de la pròpia Assemblea Nacional Catalana; però també exercir d'acusació particular per denunciar la violència policial del Primer d'Octubre de 2017, promoure i recolzar la campanya Eines de País  —com les eleccions a les Cambres de Comerç d'enguany—, campanyes de suport als represaliats, entre d'altres. Així doncs, comprant-lo, reivindiques la voluntat de fer efectiva la independència de Catalunya i fas possible que seguim lluitant per aconseguir-la.

 

El pack duu com sempre la samarreta de la Diada i el disseny d'enguany adopta els colors blau i daurat de la bandera europea, reivindicant la voluntat de Catalunya de convertir-se en un nou estat membre de la Unió mentre denuncia l’Estat espanyol en el moment en què ocuparà la presidència rotatòria del Consell d’Europa.

Així mateix, el lema ‘Via Fora!’ és el lema medieval català que crida a sortir al carrer a defensar el país i lluitar per les seves llibertats. Aquest lema es torna a invocar per fer una crida a la mobilització, la lluita activa no violenta, i amb les eines de la democràcia aconseguir sortir al carrer per defensar-nos i vèncer. La Plaça Primer d’Octubre ha de ser un punt de partida per rebutjar el colonialisme espanyol i recuperar les institucions, que han estat segrestades per l’Estat.