Skip to main content
Clara Ponsatí presenta ‘Molts i ningú’ el 16 de novembre al Vinseum de Vilafranca
| Notícies

Clara Ponsatí presenta ‘Molts i ningú’ el 16 de novembre al Vinseum de Vilafranca

El proper dijous 16 de novembre l’eurodiputada Clara Ponsatí, serà al Vinseum de convidada per l’Assemblea local de Vilafranca per compartir amb els assistents les seves vivències relatades al llibre ‘Molts i ningú’.

En una xerrada – col·loqui, la que va ser consellera d’Ensenyament de la Generalitat durant el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 repassarà i exposarà les seves impressions de la situació viscuda els primers temps de l’exili, però també la seva arribada al govern, les reunions prèvies al Primer d’octubre.

 

El llibre però recull també la seva biografia, els seus records familiars, en un repàs del seu present, del seu passat i del de la seva família, començant pels besavis, que explica una manera d'entendre i viure en aquest país de diverses generacions, a través de la feina, la política, l'escola, la cultura i la llengua.

El 16 de novembre és una bona oportunitat per conèixer-la més, què pensa, com va viure els fets del referèndum, la repressió posterior, l’exili i com veu la Catalunya d’avui, en un moment convuls i de molta desafecció amb la classe política actual.