Skip to main content
Vilafranca recull signatures perquè el Parlament no deixi la repressió impune
| Notícies

Vilafranca recull signatures perquè el Parlament no deixi la repressió impune

La territorial de l'Assemblea de Vilafrana s’uneix a la Marató de recollida de signatures que l’entitat ha posat en marxa per reclamar una comissió d'investigació del Parlament de Catalunya sobre la Causa General contra l'independentisme.

Els dissabtes 25 de març i 6 de maig (i tots els dies de parada), podreu signar la petició a l’espai de la territorial a la Plaça Penedès. Uniu-vos als milers de signants que reclamem una Comissió d’investigació de la Causa General contra l'independentisme. Acosteu-vos a la parada o també podeu fer-ho online.

https://www.youtube.com/watch?v=NrA8If17rf8&ab_channel=ASSEMBLEA

 

Ni els indults ni la derogació del delicte de sedició no han aturat la persecució de l’independentisme. Milers de represaliats de base s'han quedat sols davant la policia, els mossos, la justícia espanyola i el Govern català. Totes i tots ells pateixen processos judicials llarguíssims i angoixants només pel fet de ser independentistes i haver exercit els seus drets. Fem-los visibles!

Cal que s’investigui l’amplitud i l’abast de la causa general de la justícia espanyola contra el moviment independentista, i el Parlament de Catalunya se n’ha de responsabilitzar. S’està fent molt poca cosa des de les institucions i els nostres representants s’hi han d'implicar molt més.

Com va dir la coneguda activista Àngels Martínez i Castells a la Conferència Nacional el passat 12 de març: “Cal no defugir el conflicte, quan vegeu que algú té por, poseu-hi coratge”.