Skip to main content
Pep Cruanyes explicarà les interioritats de la Caixa de Solidaritat convidat per l’Assemblea de Vilafranca
| Notícies

Pep Cruanyes explicarà les interioritats de la Caixa de Solidaritat convidat per l’Assemblea de Vilafranca

Com va néixer la Caixa de Solidaritat i perquè? Com funciona? Qui s’hi pot posar en contacte? Com s’estableixen els barems per cada cas? Quantes causes s’han ajudat fins ara?
Aquestes són només algunes de les qüestions que molta gent planteja sovint a la territorial de Vilafranca del Penedès de l’Assemblea Nacional Catalan, i per això ha convidat a en Pep Cruanyes, advocat i ex vicepresident de la mateixa entitat, i actualment President de la Caixa de Solidaritat, perquè ajudi a esvair dubtes i expliqui fins allà on pugui el funcionament de l’entitat.

L’acte serà el dijous 10 de novembre, a la Sala d’Actes de l’Escorxador de Vilafranca, a les 19:30 del vespres. Entrada lliure sense reserva prèvia.

Cal recordar que la Caixa de Solidaritat es va crear sobre aquesta entitat creada per ajudar a fer front a les despeses jurídiques i /o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques a conseqüència d'actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d'accions cíviques, pacífiques, noviolentes i democràtiques.